Maleropgaver

Firmaet blev skiftet i 2006. Efter flere år med forskellige opgaver startede Peter Nielsen i 2006 op som selvstændig og siden har Stilling Malerfirma været den fortrukne leverandør hos loyale kunder, der gang på gang vender tilbage, når kvaliteten skal være i top.

Hvad betyder Garanti'en for mig?

Vælg den rigtige malermester, en der reklamerer med det blå M. En malermester med det blå M er omfattet af Danske Malermestres Garantiordning, og det blå M er din garanti for, at du har et sted at gå til med en klage, hvis du skulle være utilfreds med det arbejde, du har fået udført

Hvorfor skal jeg bestille en maler?

Man kender selv til det, at skulle bruge hele og halve dage på at male uden resultatet bliver helt som man ønskede det – derfor skal du ringe til os. Som medlem af Danske Malermestre sikrer det dig det bedste resultat hver gang.

Hvem samarbejder vi med?

Vi benytter os af flere forskellige leverandører, men vores foretrukne vil altid være flügger, da vi ved de lever op til de krav vi stiller.

Hvor holder vi til?

Stilling Malerfirma hører til i Stilling, lige uden for Skanderborg. Med en central placering i det østjydske udfører vi opgaver rundt i hele landet.